Op een doorsnee 'RKJ-Avond', eens in de vier weken in het jongerencentrum in de pastorie van de Ars, Kappeyne van de Coppelostraat 4, komen we bij elkaar om met elkaar te eten, te bidden en te spreken over een bepaald aspect van ons geloof. De avonden worden voor een groot deel door onszelf voorbereid. Je bent natuurlijk van harte welkom! De data kan je vinden in de agenda - de avond begint rond  18:00 met de H. Mis en duurt ongeveer tot 22:00. Daarna is er tijd om te borrelen met echt Trappistenbier! 

Verder bieden we regelmatig een minibedevaart aan. Op woensdagavond zijn onze leden ook te vinden bij de aanbidding in de Maria van Jesse Kapel en op zondag in de mis bij de verschillende katholieke kerken van Delft.

 

Als katholieke jongeren in Delft zijn we allemaal op onze eigen manier bezig met ons katholiek zijn. Binnen onze RK Jongerengroep weten we elkaar met die verschillen goed te helpen en te verrijken.

 

Nieuwsgierig?

Je kan natuurlijk altijd langskomen bij een van onze activiteiten. Op deze site vind je allerlei informatie over wat we doen als RKJ Delft; een goed startpunt is onze agenda. Ook verschijnen hier nu en dan verslagen en foto’s van activiteiten.  

De meeste activiteiten zijn op maandag, maar niet allemaal. Bedevaarten zijn namelijk meestal op zondag, op woensdagavond is er aanbidding na de mis van 19:15 in de Maria van Jessekapel en de verdiepingsgroepjes gaan in overleg met de andere deelnemers.

 

Geïnteresseerd? Er is op onze avonden altijd genoeg ruimte voor inbreng van iedereen, dus woon je als (katholieke) jongere in Delft of dichtbij, kom zeker eens naar één van onze activiteiten! Ook jongeren die helemaal niets hebben met de Rooms-katholieke kerk zijn natuurlijk van harte welkom. Kijk op de agenda of op Facebook om te zien wanneer de eerstvolgende RKJ-Avond is en waar we het over gaan hebben. Je kan natuurlijk ook contact opnemen met één van de bestuursleden, daar zijn ze in principe voor!

 

.

test space

 

Go to top